Biz Gülsu doğduğundan bu yana sıradan kış hastalıkları dışında hastalık görmemiştik. Bu yaz bize hastalık getirdi. Önce ufaklıkta ishal. Sonra Gülsu'da krup arďından da her ikisinde bronşiolit.😕

   Malesef bronşiolit ile 3 yaşta antibiyotiğe bulandık. Ufaklıkta hastalık virüs kaynaklı olduğu için sadece yüksek ateşe müdahale ettik.

   İki çocuk olunca kreş misali sıraya diziliyor hastalıklar. Biri iyileşecek gibi olunca, satıveriyor hastalığı diğerine. Ev acil servis gibi. Mutfakta tüm kış kullanmadığımız kadar ot , çöp , bal , pekmez.

   Neyse ki bayram tatili bitişinde daha iyiler sanki. Malum Pazar demeden yarın işe gideceğim. Ailemizde herkes uzakta olunca. Hastaneye yatış bir bebe için olurken, diğerini bırakacak kimsemiz olmadığından dolayı ailecek hastaneye yatmış olduk.

   Yıpratıcıydı. Baba gece çalışıp gündüz bebelere bakıyordu, bende işe gidiyordum.  Hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi sanki. Tabi halimize şükür. Şimdi asıl korkum. Eylül de kreşe başlayacak Hanımefendi'nin eve getireceği hastalıklar ve onlarla nasıl savaşacağımız. Hatta kreşe nasıl alışacağımız.

   Dün itiibariyle kreş için ön kayıt yaptırdık. Umarım kolay ve güzel olur.

   Kreş seçerken nelere dikkat etmeye çalıştık. Önceliğimiz neydi? Bunlar da bir sonraki yazımda olacak.






Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top